Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017. H μόδα στα κοσμήματα.

Μπορεί να φοράς τα πιο μοντέρνα ρούχα και παπούτσια, αλλά το σύνολο σου δε θα είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα αξεσουάρ μόδας.

 Η μόδα την άνοιξη-καλοκαίρι 2017 είναι εκκεντρική, έντονα χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια θα φορεθούν. Παρακάτω σας δίνουμε μια μικρή γεύση των κοσμημάτων που θα δούμε στις καλοκαιρινές εξόδους μας.

 

Κολιέ / μενταγιόν. Για αυτή τη σεζόν όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο! Ογκώδη γυάλινα κολιέ με μεταλλικά στοιχεία, αλλά και πούπουλα! Τα νέα statement κολιέ/μενταγιόν δεν είναι καθόλου διακριτικά… Αντιθέτως τραβάνε αμέσως την προσοχή. H νέα εκδοχή στα  Chokers είναι πιο λεπτά και διακριτικά. Για καλοκαιρινές και ανοιξιάτικες εμφανίσεις το λεπτό choker αποτελείται από δέρμα αλλά και αλυσίδα. Επίσης εάν έχεις κοσμήματα στο συρτάρι σου με θεραπευτικούς κρυστάλλους και ενεργειακές πέτρες ήρθε η στιγμή να τα φορέσεις!

 

Σκουλαρίκια μονά, αταίριαστα, με γεωμετρικά σχήματα, σκουλαρίκια-κολιέ. Τα μονά σκουλαρίκια βρέθηκαν αρκετές φορές στην πασαρέλα, αλλά φέτος πραγματικά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback στη μόδα… Σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα είναι η τελευταία τάση της μόδας. Σκουλαρίκια με κρόσσια, αταίριαστα σκουλαρίκια… Ξέχνα την ισορροπία στην εμφάνιση σου. Φέτος η μόδα επιβάλλει την ασυμμετρία. Για την ακρίβεια όσο πιο ασύμμετρη εμφάνιση έχεις, τόσο καλύτερα. Γι’ αυτό και τα αταίριαστα σκουλαρίκια είναι ιδιαίτερα στη μόδα και θυμήσου …όσο πιο μεγάλα τόσο το καλύτερο!

 

Δαχτυλίδια σε όλο το χέρι. Η μόδα επιβάλλει δαχτυλίδια. Όχι, όμως, μόνο ένα, αλλά πολλά! Μπορείς να φορέσεις πολλά δαχτυλίδια σε ένα μόνο δάχτυλο ή να φορέσεις ένα μόνο σε κάθε σου δάχτυλο. Οι επιλογές που μπορείς να κάνεις μπορεί να είναι μικροσκοπικές ή και πιο μεγάλες, σε έντονα χρώματα ή πιο απλά.

 

Βραχιόλια Χειροπέδες (βραχιόλια και στα 2 χέρια). Είναι από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2017. Φόρεσε διπλά βραχιόλια, πολλά βραχιόλια μαζί για να είσαι in με κάθε τρόπο.. Εκτός από τα κλασικά βραχιόλια, μπορείς να φορέσεις και μερικά πιο μοντέρνα περικάρπια. Επίσης τα βραχιόλια μπράτσου πρόκειται να είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Επέλεξε διάφορα υλικά με ή χωρίς σχέδια, και ανέδειξε την προσωπικότητα σου. Συνδύασε τα με υλικά που είναι στη μόδα φέτος, όπως το δέρμα και οι πέτρες, και θα έχεις μια μοναδική εμφάνιση!